Hamn i Senja

Hamn i Senja

Hamn i Senja er et ferie- og konferansested med perfekt beliggenhet på vestkysten av øya Senja i Nord-Norge. Siden 1994 har denne historiske fiskestasjonen blitt etablert som et kjent feriested og veldig ønskelig konferansedestinasjon i Norge. Navnet «Hamn» betyr havn, og Hamn har vært en trygg havn for mange fiskere i hundrevis av år. Nå brukes hundrevis av holmer og øyer i det asurblå havet utenfor som et opplevelsesmål for besøkende fra hele verden.

Sky View over Hamn
Overblikk over Hamn

I 1995 ble Hamn i Senja tildelt ”Årets beste reiseprodukt”, og i 2011 valgte den offisielle markedsføringsorganisasjonen for reiselivsnæringen i Norge (www.visitnorway.no) Hamn i Senja som en av de 25 mest attraktive reisedestinasjoner i Norge. Og som en hyggelig overraskelse; Hamn i Senja ble vinneren av Trip Advisors Travelers-choice i kategorien “Beste kjøp” i Norge, i tillegg til at han ble valgt som en av de ti mest romantiske destinasjonene i Norge.

Senja er Norges nest største øy og ligger i et av de rikeste fiske områdene i verden. Senja er kjent som ‘et Norge i miniatyr’ og kan tilby et unikt mangfold og dyp opplevelse av naturen gjennom året. Alt i løpet av få timers kjøretur. Hamn er det perfekte utgangspunkt for å nyte vakre og virkelig fantastiske naturlandskap. Plasseringen 69,4 ° nord, som ligger over polarsirkelen, lar våre besøkende se nordlyset om vinteren så vel som midnattssol om sommeren. Dette er imidlertid bare to av mange grunner til å besøke oss og oppleve et av Norges beste reisemål.

Utvalget av aktiviteter og opplevelser du kan velge mellom her på Hamn har økt de siste årene. Vi vil gjøre vårt beste for at du kan utforske Senja, og bli imponert av naturen og omgivelsene.

Hamn er et sted du må se. Det er vanskelig å beskrive med ord – og til og med med bilder. Den har et hjerte, og det vil sannsynligvis endre ditt litt. Velkommen til et sjeldent sted i denne verden!

Vi tilbyr:

  • Overnatting (65 rom / opptil 130 personer)
  • Restaurant (opptil 125 seter)
  • Konferanse- og møtefasiliteter for grupper opp til 125/180 personer
  • Aktiviteter året rundt; sightseeing, kajakker, sykler, båter, arrangementer, guidede fotturer / truger, nordlyseventyr, og mer.
  • Transporttjenester
  • Vakre naturomgivelser gjennom året – en av de siste villmarkene i verden!
  • Ekstra tjenester på forespørsel

Vi vil fortsette arbeidet med å utvikle Hamn med de vakre omgivelsene her i Bergsfjorden, som stedet å være.

Besøk vår hjemmeside for mer informasjon:

Hamn i Senja

Ta en titt på bildegalleriet: